Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضای عمومی کشور به خاطر سانحه سقوط هواپیمای آسمان در یاسوج، برای استعفا یا استیضاح عباس آخوندی، مهیا است.

 سرویس اقتصاد مشرق - قرار است عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی دولت‌های یازدهم و دوازدهم، برای سومین بار استیضاح شود. وی پیش از این دو بار در سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵  استیضاح شد اما هر دو بار توانست مجددا رای اعتماد مجلس‌های نهم و دهم را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید وزیر راه در ۵ محور استیضاح می‌شود

در مجلس نهم نمایندگان اصولگرا و منتقد دولت به علت بی‌توجهی او به مسکن مهر و سوءمدیریت‌ در سایر بخش‌ها به دنبال استیضاح آخوندی بودند اما در ۱۴ مهر ۱۳۹۴ با دفاع جانانه محمدرضا باهنر از آخوندی، نهایتا استیضاح وزیر راه و شهرسازی با ۷۲ رأی موافق، ۱۷۵ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۲ رأی مأخوذه، رأی نیاورد و   آخوندی به‌عنوان وزیر راه و شهرسازی ابقاء شد.

اول اسفند ۱۳۹۵ نیز مجلس دهم عباس آخوندی را بابت حادثه تصادف قطار تبریز-مشهد استیضاح کرد که این بار هم از مجموع ۲۵۷ نماینده حاضر در جلسه مجلس، استیضاح آخوندی با رای ۷۴ موافق، ۱۷۶ رای مخالف و ۵ رای ممتنع مواجه شد و وی در وزارت ماند. تعلل هیئت رئیسه مجلس در اعلام وصول استیضاح آخوندی در آن مقطع، مهمترین دلیل رای نیاورند استیضاح او بود زیرا نمایندگان بلافاصله پس از حادثه قطار تبریز-مشهد در ۵ آذر ۱۳۹۵، طرح استیضاح آخوندی را کلید زدند اما هیئت رئیسه با ترفندهای خاص خود جلسه استیضاح را نزدیک به سه ماه بعد برگزار کرد که دیگر آب‌ها از آسیاب افتاده بود و هیجانات نسبت به سوءمدیریت وزیر راه، فروکش کرده بود. البته حمایت تمام‌قد فراکسیون امید از عباس آخوندی نیز در ماندگاری وی نقش مستقیم داشت.

بیشتر بخوانید نمایندگان مجلس به آخوندی رای اعتماد دادند + حواشی و تصاویر

با این حال به نظر می‌رسد این بار آخوندی راه دشواری در مجلس در پیش داشته باشد زیرا سال گذشته فراکسیون امید (اصلاح‌طلبان) به طور رسمی با استیضاح او مخالفت کرد و نقش اساسی در ماندگاری وی داشت. اما این بار اعضای برجسته فراکسیون امید، پیشگام برکناری آخوندی شده‌اند.

حتی اعضای فراکسیون امید مثل تاجگردون، وکیلی، حسین‌زاده، فتحی و پارسایی دست به قلم شده و در نامه به حسن روحانی خواستار آن شده‌اند که آخوندی قبل از برکناری توسط مجلس، خودش استعفا دهد.

فضای عمومی کشور هم به خاطر سانحه سقوط هواپیمای آسمان در یاسوج، برای استعفا یا استیضاح عباس آخوندی، مهیا است. باید دید این بار هم لابی‌ها به کار آخوندی می‌آید یا خیر. اگر هیئت رئیسه مجلس بار دیگر به کمک آخوندی بیاید احتمال اینکه این استیضاح هم عقیم شود، بسیار بالا است.

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۱۶۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرکاربری ۳۰۰۰ مترمربع از «پارک لاله»، قانونی است؟/ واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز در بوستان لاله

به گزارش خبرآنلاین،مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز دربوستان لاله

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت : لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی‌ مردم دارند. شگفت آنکه نهادهای دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهادهای به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده‌ است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روزهای سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهادهای مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902378

دیگر خبرها

  • تغییرکاربری ۳۰۰۰ مترمربع از «پارک لاله»، قانونی است؟/ واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز در بوستان لاله
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد
  • باران بهاری از فردا در استان قزوین
  • همه دستگاه‌ها باید به وظایف‌شان در «طرح نور» عمل کنند
  • ذوب‌آهن به‌دنبال سومین برد خانگی مقابل نساجی
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد
  • اعلام اسامی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران