Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه فایننشال تایمز با چاپ مقاله‌ای مفصل درباره تراس، او را به نوعی نخست‌وزیر آینده بریتانیا و جانشین بوریس جانسون می‌داند و این درحالی است که روزنامه‌ها به او لقب «ملکه تراس» داده‌اند.

الیزابت مری تراس، متولد ۲۶ ژوئیه ۱۹۷۵ در آکسفورد، این روزها اصلی‌ترین گزینه حزب محافظه‌کار برای نخست‌وزیری انگلیس پس از رسوایی‌های اخیر بوریس جانسون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی در وزارت خارجه دیدگاه متفاوت‌تری نسبت به او دارند. یکی از دیپلمات‌های کهنه‌کار بریتانیایی می‌گوید: «او کاملاً جذاب است، حس شوخ طبعی دارد و سریع است. سبک شخصی در سیاست خارجی مهم است، به ویژه در جلسات اول.»

تراس مانند تاچر هرگز نگفته است که زن بودن در سیاست کار را سخت‌تر می‌کند. همکاران می‌گویند که هر زمان که این موضوع پیش می‌آید، او می‌گوید: «من هرگز مرد نبوده‌ام، بنابراین تشخیص آن برای من سخت است.»

او که زمانی نقش مارگارت تاچر را در یک تاتر مدرسه‌ای ایفا کرده است، تمایل خود را برای تقلید از قهرمان سیاسی خود و تبدیل شدن به سومین نخست وزیر زن بریتانیا را پنهان نمی‌کند. رفتارهای او بی‌شباهت به تاچر هم نیست. به نظر می‌رسید که عکس او بر فراز یک تانک عمدا شبیه تصویر معروف بانوی آهنین از جنگ سرد است.

لیز تراس سال ۲۰۱۰ و زمانی که «دیوید کامرون» رهبر وقت حزب محافظه‌کار در انتخابات پارلمانی پیروز شد، با کسب ۱۳ هزار و ۱۴۰ رای کرسی منطقه نورفولک جنوب غربی را به دست آورد و به این ترتیب به پارلمان راه یافت. «بریتانیای ازبند رها شده» یکی از تالیف‌های مهم تراس محسوب می‌شود که در آن بر کاهش قوانین دست‌وپاگیر اقتصادی و تقویت تجارت آزاد تاکید شده است.

سال ۲۰۱۲ او به عنوان معاون وزیر آموزش منصوب شد و چهار سال بعد سکان وزارت دادگستری را در دولت «ترزا می» دست گرفت. تراس در سال ۲۰۱۹ به عنوان وزیر تجارت بین‌الملل دولت بوریس جانسون انتخاب شد تا در راستای توسعه ظرفیت‌های اقتصادی کشور با رهبران سیاسی و اقتصادی ملاقات کند.

او در نخستین توییت خود به عنوان وزیر امور خارجه نوشت که بی‌صبرانه منتظر است تا از طریق همکاری با متحدان انگلیس با بزرگ‌ترین چالش‌های جهان مقابله کند.

بریتانیا در کل ۲ نخست‌وزیر زن داشته است که هر ۲ از حزب محافظه‌کار بوده‌اند و تراس می‌تواند سومین نخست‌وزیر زن از این حزب به‌حساب آید.

کد خبر 656405 برچسب‌ها انگلیس انگلیس - مارگارت تاچر انگلیس - ترزا می خبر ویژه آكسفورد انگلیس - دیوید کامرون نخست وزیر وزارت دادگستری انگلیس - بوریس جانسون بريتانيا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انگلیس انگلیس مارگارت تاچر انگلیس ترزا می خبر ویژه آكسفورد انگلیس دیوید کامرون نخست وزیر وزارت دادگستری انگلیس بوریس جانسون بريتانيا بوریس جانسون نخست وزیر زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است

رسانه‌های عبری گزارش دادند، هیچگونه پیروزی در رفح در انتظار رژیم صهیونیستی نیست چرا که نخست وزیر این رژیم از ترس فلج شده و قادر نیست یک تصمیم مهم بگیرد.

به گزارش ایسنا، بن کسبیت، نویسنده سیاسی رژیم صهیونیستی گفت: هیچگونه پیروزی در رفح در انتظار ما نیست چرا که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر از ترس فلج شده و قادر نیست یک تصمیم مهم بگیرد. نخست وزیر از مدت‌ها پیش به باری بر دوش اسرائیل تبدیل شده است و باید کرسی‌اش را خالی کند. این کاری است که انگلیسی‌ها با نویل چمبرلین، نخست وزیر اسبق انگلیس در اواسط جنگ جهانی دوم کردند. آنها این کار را به خاطر علاقه به وینستون چرچیل نکردند بلکه به این دلیل که هیچ گزینه دیگری نداشتند. آنها به این دلیل دست به چنین کاری زدند که چمبرلین شکست خورده بود و انگلیس را از یک ننگ به ننگ دیگری می‌برد و یک مفهوم شکست خورده را ایجاد کرد.

طبق گزارش المیادین، وی افزود: تنها چیزی که در حال حاضر می‌تواند نتانیاهو را به جنون و ورود با تمام قدرت و نیرو به رفح  وادار کند حکم‌های جلبی است که دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه قصد دارد علیه وی صادر کند.

بن کسبیت نقل از دو منبع فاش کرد: نتانیاهو، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را در مکالمه تلفنی خود تهدید کرد که اگر آمریکا مانع صدور حکم جلب نشود مذاکرات را متوقف می‌کند و حمله را به رفح با یا بدون وجود یک میلیون آواره فلسطینی در آنجا انجام می‌دهد.

این نویسنده اسرائیلی افزود: تنها راهی که باعث می‌شود نتانیاهو تهدیداتش را اجرا کند سرنوشت شخصی وی است. به گفته افراد نزدیک به وی نتانیاهو در حال حاضر ۷۰ درصد از زمان و ۸۰ درصد از توان و انرژی خود را روی حل مسئله حکم جلب گذاشته است.

این تحلیلگر این مسئله را به تمسخر گرفت و گفت: این پرونده مثل امنیت اسرائیل بی‌اهمیت نیست. حکم‌های جلب سرنوشت شخصی نتانیاهو است. او نمی‌تواند زندگی را بدون سفرهای سرگرم کننده به خارج با پول دولت یا برخی از خیرین تصور کند.

اخیرا سایت آکسیوس آمریکا فاش کرد نتانیاهو از جو بایدن برای ممانعت از صدور حکم دیوان کیفری بین‌المللی علیه مسئولان ارشد اسرائیلی درخواست کمک کرده است.

این سایت گزارش داد اعضای کنگره آمریکا به دیوان بین‌المللی در لاهه نسبت به صدور حکم جلب مسئولان ارشد اسرائیلی هشدار دادند و تهدید کردند این اقدام با پاسخ آمریکا روبرو خواهد شد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت اخیرا گزارش داد، این اتفاق دنیای نتانیاهو را تکان داده است تا حدی که یکی از افرادی که با وی کار می‌کند گفته که نتانیاهو وحشت زده و عصبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است
  • تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناک
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • تصاویر جنجالی بی‌احترامی اردوغان به نخست وزیر هلند
  • اردوغان از دست دادن با مارک روته اجتناب کرد+ فیلم
  • اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد جدید می‌خرد
  • حضور نخست وزیر بورکینافاسو در حرم امام خمینی و دیدار با سید حسن خمینی
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد